Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Реальну кров" продовжили на 7 сезон

Skygge, 17.07.2013 00:50, (прочит: 4032 раз, коментовано: 0 раз)

Творці підписали угоду на наступний сезон.


"Реальна кров" - американський драматичний телесеріал з елементами фільму жахів і чорного гумору, заснований на серії романів «Вампірські таємниці» американської письменниці Шарлін Харріс. Серіал був створений Аланом Боллом, автором «Клієнт завжди мертвий», у співпраці з каналом HBO та його компанією «Your Face Goes Here Entertainment». Серіал отримав безліч нагород, включаючи премії «Золотий глобус» і «Еммі». Прем'єрний показ серіалу відбувся 7 вересня 2008 року. Прем'єра другого сезону відбулася на каналі HBO 14 червня 2009 року. Прем'єра 3 сезону відбулася 13 травня 2010 року. Вихід четвертого сезону в США відбувся 26 червня 2011 року. Початок п'ятого сезону заплановано на 10 червня 2012 року. 2 липня 2012 на телеканалі HBO заявили про продовження серіалу на 6 сезон, прем'єра якого намічається на червень 2013 року.

Творець «Реальної крові» Алан Болл працював з каналом HBO над серіалом «Клієнт завжди мертвий», показ п'яти сезонів якого завершився в жовтні 2005 року. Після чого Алан Болл підписав дворічний контракт з каналом для розробки ідеї і виробництва нового матеріалу. Першим проектом у рамках цього контракту і став серіал «Реальна кров», після того як Болл прочитав першу книгу Шарлін Гарріс з циклу «Вампірські таємниці» — «Мертві, доки темно» (англ. Dead until dark).

Нещодавно стало відомо, що канал HBO підписав згоду на продовження 7 сезону популярного серіалу. Актори, які грали головні ролі в попередніх сезонах Анна Паквін, Александр Скарсгард та Стівен Мойєр підтвердили свою участь в проекті.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

True Blood, Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer