Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Скарлетт Йохансон

ТОП-5 кращих фільмів Скарлетт Йохансон

Skygge, 13.07.2013 23:00, (прочит: 3722 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1."Ще одна з роду Болейн"

Костюмована драма про епоху правління короля Генріха VIII з династії Тюдорів і суперництво сестер Ганни і Марії Болейн за серце короля.

2."Вікі, Крістіна, Барселона"

Іспанський художник вступає в романтичний зв'язок з двома американськими туристками. Але проти цього його колишня іспанська подружка. Дія фільму відбувається в Барселоні.

3."Сенсація"

Загиблого британського журналіста Джо Стромбела оплакують його друзі і колеги, але навіть на тому світі Джо не покидають думки про роботу, адже він тільки що дізнався сенсаційну новину про вбивцю, що орудує в Лондоні. Як же йому тепер зробити роботу, яка вимагає стільки метушні? За допомогою цілком живої Сондри Пранські. 

Сондра - американська студентка, що вивчає журналістику, приїжджає до друзів до Лондона. Під час виступу американського мага Сида Вотермана, Сондра бачить і чує Джо. Він розповідає їй про сенсаційну новину, яка стане найбільшим репортажем в її житті, переконуючи відправитися на її пошуки. Сондра кидається в гонитву за сенсацією...

4."Матч-поінт"



5."Острів"

Лінкольн Шість-Ехо - житель на вигляд утопічного, але такого, що охороняється поселення середини XXI століття. Як і всі мешканці цього, ретельно контрольованого простору, Лінкольн сподівається опинитися серед тих, кого відправлять на «Острів» - нібито останнє незабруднене місце на планеті. Але дуже скоро Лінкольн виявляє, що абсолютно все, що стосується його існування, - брехня. І він, і вся решта жителів поселення - ніхто інші, як клони, чиє єдине призначення забезпечувати своїх людей-двійників «запасними частинами». Розуміючи, що рано чи пізно наступить і його черга, Лінкольн разом з подругою по нещастю Джордан Два-Дельта вирішують тікати. Переслідувані організацією, яка раніше давала їм притулок, Лінкольн і Джордан рятуються втечею заради збереження власних життів, щоб в буквальному розумінні зустрітися з своїми творцями.

 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Other Boleyn Girl, Island, Vicky Cristina Barcelona, Scoop, Scarlett Johansson