Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Міли Йовович

ТОП-5 кращих фільмів Міли Йовович

Skygge, 09.07.2013 23:30, (прочит: 3390 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1."Четвертий вид"

Трилер заснований на реальних подіях. Фільм розповідає про таємничі зникнення на Алясці за останні 40 років.

2."Оселя зла"

Щось жахливе ховається в «Хайве» - величезній підземній генетичній лабораторії - конгломераті біоінженерії, якою керує «Umbrella Corporation». Кажуть, величезний суперкомп'ютер «Червона Королева», який контролює «Хайвей», блокує виходи з лабораторії і вбиває всіх навколо.

Еліс (Міла Йовович) і Рейн (Мішель Родрігез) повинні очолити хоробру групу «командос», покликану знищити небезпечний вірус.

3."П'ятий елемент"

На стіні єгипетського храму дивакуватий професор знаходить пророцтво, що свідчить, що Зло дрімає, фінальна битва повинна відбутися на Землі. Інопланетяни залишили людям зброю, яка врятує Життя. Вона складається з чотирьох елементів - Води, Вітру, Вогню, Землі і П'ятого Елементу...

4."Повернення в Блакитну лагуну"

Навіть у Раю не можна зупинити плинність часу, герої «Блакитної Лагуни», які довгі роки щасливо прожили на ідилічному незаселеному острові, померли, але їх тропічний рай не залишився пустелею. На зміну їм прийшли їх син Річард і дівчинка Лілі, донька загиблої пасажирки з минаючого повз корабля.

5."Викрутаси"

Слава Колотілов, простий шкільний вчитель з сонного приморського містечка з небанальною назвою «Пальчики», приїхав підкорювати Москву з рукописом роману в руках, а підкорив ... красуню Надю. Вже наближається весілля, ресторан замовлено та гості запрошені, але чіпкі "Пальчики" не дають Славі вирватися до судженої, підлаштовуючи низку «непереборних обставин». Ось і доводиться викручуватися Славі, розповідаючи Наді по телефону небилиці про страшні події та катастрофи. А в далекій Москві в цей час Надя відбиває атаки свого колишнього залицяльника Дані, готового піти на будь-які викрутаси, аби повернути собі наречену.

 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Fourth Kind, Resident Evil, Fifth Element, Return to the Blue Lagoon, Milla Jovovich