Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП -5 кращих фільмів Едріана Броуді

ТОП -5 кращих фільмів Едріана Броуді

Skygge, 19.06.2013 02:35, (прочит: 2275 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг найкращих фільмів від сайту Мультикіно.


1.Піаніст

1939 рік. Німеччина оголошує війну Польщі. З тієї миті як німці входять до Варшави, для відомого польського піаніста єврейського походження Владислава Шпільмана починається період страждань. Під час посадки в черговий поїзд йому удається втікти. Але цей порятунок виявляється початком важкої боротьби за виживання в зруйнованому місті.

2.Вчитель на заміну

Позаштатний вчитель, маневруючи між класними кімнатами, намагається знайти підхід до учнів і колег. Раніше не затримуючись ні в одному місці надовго, він захищає себе від емоційної прихильності. Але на цей раз його почуття пробуджує знайомство з трьома жіночими персонажами.

3.Піджак

Ветерана війни Джека Старкса, страждаючого від періодичних нападів амнезії, звинувачують у вбивстві і поміщають в психіатричну клініку, де місцевий доктор призначає йому інтенсивний курс експериментальних препаратів. Але лікування дає дивний ефект: Джек несподівано бачить майбутнє і дізнається, що він буде убитий невідомим через декілька днів.

4.Експеримент

Група вчених проводить експеримент з добровольцями, замкнувши одних у клітках, а іншим давши роль охоронців.

5.Тонка червона лінія

Хроніка військових дій на маленькому острівці в Тихому океані. Армія США під управлінням полковника намагається захопити аеродром японців, але зустрічає хитрий і запеклий опір.

Кадри з фільму "Піаніст"





 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Adrien Brody