Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу

Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу

multikino.com, 17.02.2024 00:55, (прочит: 2236 раз, коментовано: 0 раз)

Сільвестр Сталлоне вважає Райана Гослінга гідним продовжити історію Рембо


Виконавець ролі Рембо Сільвестр Сталлоне визначився із кандидатурою можливого наступника. Як розповів сам голлівудський ветеран, він вважає найбільш відповідним "змінником" Райана Гослінга.



"Я якось зустрів Райана Гослінга на вечері. Звичайно, ми протилежності. Він чудово виглядає. Я - ні. Ну, серйозно! Можете ви уявити мене в ролі Кена? Це взагалі не спрацює. А він каже, що має багато спільного. з Рембо. І я подумав, знаєте, але це цікаво. Якщо я колись передам естафету, я передам її йому, тому що він любить цього персонажа", - сказав Сільвестр Сталлоне.



Раніше сам Райан Гослінг стверджував, що частково образ Кена з Барбі був натхненний Сільвестром Сталлоне. "Я був зачарований Рембо, і раніше я ходив до школи в костюмі Рембо, люди проганяли мене геть, а я все одно не зупинявся", - говорили актор.



Зазначимо, що остання поява Сільвестра Сталлоне в ролі Рембо відбулася у фільмі 2019 року "Рембо 5: Остання кров", у якому старіючий ветеран вступає в бій із мексиканськими наркокартелями.



Пізніше того ж року Сільвестр Сталлоне заявляв, що зацікавлений у роботі над приквелом, у центрі якого була б історія Джона Рембо до його служби у В'єтнамі, коли він ще не перетворився на розлючену, травмовану людину, яку знають глядачі.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах