Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео

multikino.com, 09.02.2024 04:06, (прочит: 758 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка фільмів Марвел представить свою версію приреченого закоханого

 


Виконавець ролі Людини-павука у кінокоміксах Марвел Том Холланд готовий приміряти на себе образ одного з найзнаменитіших закоханих – Ромео. Англійський актор представить свою версію Ромео із класичної трагедії Вільяма Шекспіра "Ромео та Джульєтта" на сцені лондонського Вест-Енду влітку 2024 року.



Від вистави навряд чи варто чекати чогось традиційного - його постановник Джеймі Ллойд відомий своїм мінімалістським стилем та експресіонізмом і бореться за залучення до театру молодої та різноманітної глядацької аудиторії. У його попередніх переосмислених класичних постановках - "Сірано де Бержерак", "Чайка" та "Ляльковий дім" - зіграли такі зірки як Том Хіддлстон, Емілія Кларк, Джеймс МакЕвой та Джесіка Честейн. Майбутні "Ромео і Джульєтта" позиціонуються як "пульсуюче нове прочитання безсмертної шекспірівської історії про поетів, закоханих і забіяків".



Хто виконає роль Джульєтти у виставі з Томом Холландом?

Ім'я виконавиці ролі Джульєтти поки що не анонсовано. Вистава дебютує на підмостках Вест-Енду у травні поточного року і даватиметься протягом 12 тижнів. Джеймі Ллойд привітав Тома Холланда у Вест-Енді, назвавши його "одним із найвидатніших молодих акторів у світі". Нагадаємо, що дебют Холланда у театрі відбувся у виставі "Біллі Еліот: Мюзикл".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах