Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

multikino.com, 07.02.2024 21:44, (прочит: 1137 раз, коментовано: 0 раз)

Квентін Тарантіно запросив Бреда Пітта у свій останній фільм


Бред Пітт і Квентін Тарантіно продовжать свою успішну співпрацю. Як стверджують джерела, актор виконає одну з головних ролей в останньому повнометражному фільмі "Кінокритик" уславленого голлівудського режисера. Юридичний статус угоди Бреда Пітта та Квентіна Тарантіно поки не уточнюється.



Режисер прагне зберегти сюжет свого майбутнього фільму у секреті. За чутками, дія відбувається у Південній Каліфорнії у 1970-х роках і у центрі уваги знаходиться цинічний кінооглядач. Вважається, що кінопроект був натхненний життям Полін Кел, нині покійної журналістки видання New Yorker, яка була одним із найвпливовіших кінокритиків свого часу.



Скільки фільмів зняли разом Квентін Тарантіно та Бред Пітт

Актор і Режисер раніше працювали разом над фільмами "Безславні виродки" 2009 року, дія якого відбуваються під час Другої світової війни та "Одного разу... у Голлівуді" 2019 року, які запропонували альтернативну версію трагічних подій учасниками яких була банда Чарльза Менсона.



Робота в цій стрічці принесла Бреду Пітту премію "Оскар" за найкращу чоловічу роль другого плану. Якось... у Голлівуді також зібрав у світовому прокаті 377 мільйонів доларів. Квентін Тарантіно говорив про намір залишити кінематограф після виходу свого 10-го фільму.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Бред Пітт, Квентін Тарантіно