Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Флеш" став одним із найбільших провалів в історії

multikino.com, 18.07.2023 22:58, (прочит: 1041 раз, коментовано: 0 раз)

Студія Warner Bros втратить сотні мільйонів доларів


Екранізація коміксів "Флеш", яку глава Warner Bros. Девід Заслав назвав одним із найкращих фільмів про супергероїв, стане не лише найбільшим провалом в історії самої студії, а й американської кіноіндустрії взагалі.



За підрахунками експертів, збитки можуть перевищити 200 мільйонів доларів. Враховувалася вартість виробництва фільму "Флеш", яка оцінювалася в 200-220 мільйонів доларів та інвестиції в просування, які могли становити мінімум половину виробничого бюджету.



При цьому світові касові збори "Флеша" склали на момент публікації цієї нотатки гнітючі 267 мільйонів доларів.



Значення фільму "Флеш" для кіновслінної DC

"Флеш" був першою спробою DC та Warner Bros. зняти масштабний фільм про мультивсесвіт, він також позиціонувався як проект, який перезавантажить загальний всесвіт DC Studios, поклавши край ері "Снайдерверса" на користь нової історії, в якій Девід Коренсвіт стане Суперменом.



"Флеш" стартував у кінотеатрах 16 червня 2023 року, а лише за місяць Warner Bros. вимушена була випустити цифрову копію, щоб спробувати мінімізувати втрати. Цікаво, що на деяких майданчиках "Флеш" продавався в комплекті з іншою екранізацією коміксів DC - "Бетмен".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно