Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Тора 4" Кріс Хемсворт відмовився від мяса заради поцілунків із Наталі Портман

multikino.com, 14.07.2022 01:29, (прочит: 3645 раз, коментовано: 0 раз)

Кріс Хемсворт перестав їсти свою улюблену страву

 


Зірка фільму "Тор 4: Кохання та Грім" Кріс Хемсворт був готовий йти на великі жертви заради можливості цілуватися з Наталі Портман на знімальному майданчику. Про це розповіла сама актриса.



"Він справді дуже милий. У той день, коли у нас була сцена з поцілунками, він не їв м'яса, тому що я веган. Але ж він вживає м'ясо майже кожні півгодини. Типу, це було так дбайливо. Це не те, через що я розсердилася б або взагалі турбувалася, він просто піклувався. Кріс дуже хороша людина", - прокоментувала вона.



Колега Портман з фільму "Тор 4: Кохання і Грім" Тесса Томпсон також брала участь в інтерв'ю, і вона поспішила пожартувати, що не вірить у те, що Хемсворт зміг зробити перерву у вживанні м'яса, особливо під час підготовки до ролі. "Я навіть уявити собі не могла, що він може обходитися без м'яса. Адже він з'їдає цілого бізона за день. Так що це, правда, дуже мило", - додала вона.



Раніше під час прес-туру фільму "Тор 4: Любов і Грім" Наталі Портман розповіла про різні світи та планети, які були придумані та створені, але зрештою не потрапили у фінальну версію фільму. "Радість і смуток проекту Тайки Вайтиті в тому, що він створює так багато матеріалу, що фільм може бути схожим на нескінченний всесвіт. Світів дуже багато. Я маю на увазі, що є цілі планети, яких ви не побачите", - говорила актриса.



"Тор 4: Любов та Грім" вийшов у прокат на початку липня.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах