Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Вікінгів" Тревіс Фіммел очолить детектив "Чорний сніг"

multikino.com, 12.07.2022 12:16, (прочит: 2092 раз, коментовано: 0 раз)

Актор зіграє детектива у серіалі австралійського стрімінгу Stan

 


Зірка серіалів "Вікінги" та "Виховані вовками" Тревіс Фіммел зіграє головну роль у новому детективному серіалі "Чорний сніг" ("Black Snow"), виробництво якого проходить в Австралії для стрімінгу Stan.



Серіал із шести частин розповідає про вбивство в маленькому містечку, яке вразило співтовариство жителів островів Південного моря в Північному Квінсленді. Шоу фінансується та проводиться спільно з компанією All3Media International, яка візьме на себе міжнародні продажі. Sundance Now відповідає за реліз у США.



Оригінальний серіал Stan "Чорний сніг" - це почасти драма про повноліття, а детектив. У 1995 році була вбита сімнадцятирічна Ізабель Бейкер. Цей злочин вразило маленьке містечко Ешфорд і руйнівним чином позначилося на мешканцях австралійської громади островів Південного моря. Справа залишилася нерозкритою, і вбивця так і не було знайдено. 2020 року відкриття капсули часу розкриває таємницю, яка виводить детектива Джеймса Кормака (Фіммел) на слід убивці.



"Завдяки феноменальному акторському складу на чолі з зіркою "Вікінгів" Тревісом Фіммелом, "Чорний сніг" обіцяє стати знаковим доповненням до зростаючого списку оригінальних серіалів Stan. Ми дякуємо видатній команді Goalpost Television і нашим партнерам з Screen Australia, а також моря Північного Квінсленду, без яких цей унікальний серіал був би неможливим", - йдеться у заяві керівництва стрімінгу.



Найкращі фільми та серіали Тревіса Фіммела



"Експеримент" (2010)

"Вікінги" (2013-2020)

"Варкрафт" (2016)

"Пограбування президента" (2019)

"Виховані вовками" (2020-2022)



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах