Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Китайська влада дозволила прокат

Китайська влада дозволила прокат "Бетмена"

multikino.com, 21.02.2022 09:14, (прочит: 3381 раз, коментовано: 0 раз)

Китайська влада видала дозвіл на прокат фільму "Бетмен" студії Warner Bros, Точна дата релізу поки не називається, відомо лише про отримання принципової згоди контролюючих органів країни.



У відео, опублікованому в обліковому записі студії в соціальній мережі Weibo, зірка “Бетмена” Роберт Паттінсон звернувся до китайських фанатів зі словами: “Сьогодні у мене для вас гарні новини”, тоді як Зої Кравіц додала: "Наш новий фільм "Бетмен" вийде у Китаї". У відеоролику також з'явилися Колін Фаррелл, який зіграв Пінгвіна та Пол Дано, який виконав роль Загадника.



"Бетмен", який виходить у міжнародний прокат 2 березня, а в Північній Америці - 4 березня, вважається досить похмурою картиною, хоча, на відміну від "Джокера", який отримав рейтинг R і не був дозволений до показу до Китаю, ця екранізація отримала має рейтинг PG-13.



Нещодавні фільми DC за участю Бетмена "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" та "Ліга справедливості" зібрали в Китаї 95,8 мільйона доларів та 106 мільйона доларів відповідно. Новому фільму передбачають значний старт на батьківщині та міжнародному прокаті. Наскільки виправдані ці прогнози, стане зрозуміло вже в перші дні весни.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах