Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сім‘я вбитої українки подала до суду на Алека Болдуїна

Сім‘я вбитої українки подала до суду на Алека Болдуїна

multikino.com, 21.02.2022 00:12, (прочит: 5878 раз, коментовано: 0 раз)

Сім'я кінооператора вестерна "Раст" Галини Хатчинс подала позов у ​​зв'язку зі пострілами на знімальному майданчику, зробленими Алеком Болдуїном, внаслідок яких Галина була вбита у жовтні минулого року.



“Галина Хатчинс заслуговувала на життя, і обвинувачені могли запобігти її смерті, якби вони тільки свято дотримувалися свого обов'язку щодо захисту безпеки кожної людини на знімальному майданчику, де була вогнепальна зброя, а не спрощували процедури безпеки, коли на карту були поставлені людські життя, поспішали дотримуватися графіка та ігнорували численні скарги на порушення техніки безпеки”, - йдеться у позові.



У документах, крім Алека Болдуїна, також згадуються деякі ключові члени знімальної групи, такі як зброя Ханна Гутьєррес Рід і помічник режисера Девід Холлс., які обидва були в центрі трагічного інциденту.



"Відповідач Болдуїн, продюсери та студії, які займалися виробництвом "Раста", знали про проблеми з безпекою вогнепальної зброї, що виникли на знімальному майданчику, і не вжили дій для виправлення ситуації", - стверджують позивачі.



Американка українського походження Галина Хатчинс загинула внаслідок застосування бойового патрона, який опинився в обоймі пістолета, який Алек Болдуїн використав на зйомках. Сам актор стверджував, що не натискав на курок пістолета.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах