Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кількість абонентів Disney+ резко виросло

Кількість абонентів Disney+ резко виросло

multikino.com, 11.02.2022 16:05, (прочит: 2544 раз, коментовано: 0 раз)

Абонентская база стримінга Disney+ резко виросла. Як свідчить звіт компанії, представлений інвесторам з Уолл-стрит, всього за квартал сервіс додав 11,8 мільйона підписників, в результаті чого їх загальна кількість досягла 130 мільйонів, що набагато перевищує навіть оптимістичні прогнози.



Таким чином, у той час як основний конкурент - Netflix зіткнувся в минулому кварталі із заміщенням числа підписників, Disney+ зміг продемонструвати стійкий ріст. І генеральний директор материнської компанії Боб Чапек вважає, що стрімінг зможе зберегти цей імпульс.



«Ми ще не вийшли до вищої точки розвитку кожного з наших основних франшизів», – сказав Чапек про основні бренди Pixar, Star Wars і Marvel. Він також зазначив, що Disney+ поступово починає орієнтуватися на більш дорослі групи підписників.



«Сама велика можливість з точки зору розвитку полягає в додаванні в контент контенту, розчитаного на саму широку аудиторію», - сказав він. Так, в якості експерименту на Disney+ була пряма трансляція оголошення списку номінантів на премію Американської кіноакадемії.



У цілому Disney планує інвестувати 33 мільярди доларів у фінансовому році 2022 року, з яких близько 22 мільярдів буде витрачено на розважання, а інше пов’язане зі спортом.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах