Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільм з Леонардо ДіКапріо отримав рейтинг

Фільм з Леонардо ДіКапріо отримав рейтинг "гнилий"

multikino.com, 24.12.2021 00:16, (прочит: 1810 раз, коментовано: 0 раз)

Фантастичний фільм "Не дивіться нагору", в якому одну з головних ролей зіграв популярний голлівудський актор Леонардо ДіКапріо, отримав рейтинг "гнилої" у статистичній системі найбільшого агрегатора професійних рецензій Rotten Tomatoes.



"Замість того, щоб використати більш ніж двогодинний хронометраж фільму, щоб дати можливість своїм ідеям розвернутися, МакКей вражає вас більшістю з них у перші півгодини", - вважає Стефані Захарек із журналу Time.



"Фільм, в якому є все, що потрібно сказати про те, як уряд, засоби масової інформації і корпорації ігнорують катастрофу, що насувається, пов'язану зі зміною клімату, але представлено все це у вигляді сатири настільки незграбної, що цього достатньо, щоб перетворити захисника природи на прихильника видобутку газу методом гідророзриву", - зазначив Альфонсо Дюралде із The Wrap.



"Цинічна, нестерпно самовдоволена сатира, набита повністю зірками, яка нібито ілюструє неувагу політиків і ЗМІ до кліматичної кризи, але насправді просто робить її вкрай банальною. Доктор Стрейнджлав, це не так", - написав Девід Руні з The Hollywood Reporter.



"Не дивіться нагору" схожий на 145-хвилинний скетч програми Saturday Night Live, в якому немає ні блискучої комедійної складової "Спадкоємців", співпродюсером якої є Адам МакКей, ні серйозності, яка могла б бути потрібна для такого випадку", - заявив Пітер Бредшоу з The Guardian.



Прем'єра відбудеться 24 грудня 2021 року на стримінгу Netflix.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах