Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сценарій до третього сезону

Сценарій до третього сезону "Відьмака" готовий

multikino.com, 21.12.2021 10:34, (прочит: 880 раз, коментовано: 0 раз)

Шоураннер "Відьмака" Лорен Шмідт підтвердила, що сценарій для третього сезону вже написано. Шмідт сказала, що команда сценаристів працювала аж до початку грудня поточного року і їм вистачило часу, щоб закінчити сценарій до всього сезону. Говорячи про творчий процес, Шмідт зазначила, що перебуває "в захваті від того, як складається сезон, тому що він заснований на моїй улюбленій книзі в сазі - "Година презирства"".



Однак, незважаючи на те, що готовий сценарій вже є великим кроком у процесі виробництва, шоураннер зазначила, що шанувальникам варто запастися терпінням, оскільки третьому сезону доведеться пройти довгий шлях до прем'єри на Netflix. "Творчий процес зараз тільки починається. У нас є сценарій, і тепер ми запросимо режисерів, повернемо акторів, почнемо копати вглиб і вшир, розмірковувати та переконуватись, що це ідеальний сезон".



"Година презирства" - четверта книга в циклі Анджея Сапковського "Відьмак". Адаптуючи літературне першоджерело, сценаристи намагаються використати одну книгу для кожного сезону шоу, проте Шмідт нещодавно заявила, що команда виявляє гнучкість, щоб історія краще сприймалася у телевізійному форматі. "На сезон у нас йде приблизно одна книга, але ми також звертаємо увагу на те, щоб у шоу потрапили найкращі історії. Тому іноді ми трохи пересуваємо шахові фігури. Є велика історія з "Крови ельфів", яку ми збираємось додати у третій сезон. Або була одна коротка історія, яку ми не змогли вмістити в перший сезон, тому екранізували її в другому. Ми намагаємося бути досить гнучкими у цьому питанні", - сказала Шмідт.



Нагадаємо, що прем'єра другого сезону "Відьмака" відбулася 17 грудня 2021 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах