Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Сексу у великому місті" звинувачений у сексуальному насильстві

multikino.com, 19.12.2021 10:30, (прочит: 980 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка серіалу "Секс у великому місті" та його продовження під назвою "І просто так" Кріс Нот звинувачений у сексуальному насильстві одразу двома жінками. У великому матеріалі видання The Hollywood Reporter на цю тему постраждалими названі Зої, якій зараз 40 років, і 31-річна Лілі.



Випуск нового телепроекту, в якому Нот знову зіграв Містера Біга, викликав у них "болючі спогади про інциденти, які, за їхніми словами, сталися в Лос-Анджелесі в 2004 році і в Нью-Йорку в 2015 відповідно.



Стверджується, що після закінчення коледжу в 2004 році Зої, якій тоді було 22 роки, переїхала до Лос-Анджелесу, щоб влаштуватися на роботу початкового рівня до престижної фірми, з якою Нот та інші знаменитості регулярно вели справи. Нот жив у Нью-Йорку, але в якийсь момент, за словами Зої, він запросив її до басейну в будинку Західного Голлівуду, де мав квартиру. Вона прийняла пропозицію і прийшла разом із подругою.. Розмовляючи з дівчиною в басейні, Нот показав їй якусь книгу, за якою хотів зняти серіал.



Згодом, за словами Зої, він оголосив, що йому потрібно піти додому, щоб відповісти на дзвінок. Але він залишив книгу, попросивши Зої після перегляду принести її до його помешкання. “Він сказав: "Я хотів би знати, що ви думаєте", - зазначила жінка, визнавши, що була задоволена такою увагою.



Коли вона прийшла до квартири актора, він поцілував її. Вона "невпевнено відповіла на поцілунок". Сам поцілунок її не стривожив; вона подумала, що "поцілунок містера Біга був би кумедною історією, яку можна було б розповісти своїм подругам".



Але потім Нот нібито "притягнув її до себе, підштовхнув до ліжка, зняв з неї шорти і нижню частину бікіні і почав ґвалтувати її ззаду. Це було боляче, і я закричала: "Зупинися!" "Тоді я додала: "Ти можеш хоча б надіти презерватив?" А він розсміявся з мене», - додала вона.



Вже після її подруга, запідозривши недобре, відвезла до лікарні, де наклали пару швів. Поліцейським, які прибули на виклик, вона не назвала ім'я кривдника.



Другий інцидент стався за схожою схемою. Нот, нібито, запросив Лілі на побачення, а потім після вечері в ресторані покликав у свою квартиру в Нью-Йорку. "Ми слухали музику, а в нього є всі ці прекрасні книги про мистецтво і моду. Він намагався загравати зі мною. Я обережно приймала це. Він старший і виглядав старшим. Він продовжував намагатися, намагатися і намагатися, а мені слід сказати "Ні" твердіше і піти.А потім наступне, що я пам'ятаю, він спустив штани і стоїть переді мною. Він засунув свій член мені в рот, - поскаржилася жінка. "Він займався зі мною сексом, сидячи у кріслі. Ми були перед дзеркалом. Я ніби плакала, коли це сталося", - додала вона.



Сам актор категорично відкинув факт насильства з його боку. "Звинувачення на мою адресу, висунуті людьми, з якими я зустрічався багато років, навіть десятиліть тому, абсолютно хибні. Ці історії могли бути написані 30 років тому чи 30 днів тому - "ні" завжди означає "ні" - це риса, яку я "Не перетинав. Зустрічі відбувалися за взаємною згодою. Важко не звернути увагу на час публікації цих історій. Я не знаю, напевно, чому вони спливають зараз, але я знаю одне: я не нападав на цих жінок", - йдеться в його заяві.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах