Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Глава студії Marvel анонсував нові фільми про Людину-павука

Глава студії Marvel анонсував нові фільми про Людину-павука

multikino.com, 19.12.2021 01:26, (прочит: 590 раз, коментовано: 0 раз)

Президент студії Marvel Кевін Файгі підтвердив, що підпорядкована йому компанія і Sony зараз працюють принаймні ще над одним фільмом про Людину-павука. В інтерв'ю, опублікованому в "Нью-Йорк Таймс", в якому також фігурує продюсер екранізації "Людина-Павук 3: немає шляху додому" Емі Паскаль, він оголосив, що студії зараз ведуть активні переговори про те, як розвиватиметься історія знаменитого супергероя.



"Ми з Емі, Disney і Sony говоримо про це і, так, ми активно починаємо розробляти майбутнє Людини-павука, про що я з усією відповідальністю заявляю, тому що я не хочу, щоб фанати пережили травму розлучення, подібну до тієї, що мала місце після "Вдалині від дому", - прокоментував Файгі, згадавши короткий період у 2019 році, коли угода Disney та Sony щодо спільного виробництва фільмів була під загрозою. "Цього разу цього не станеться", - додав він.



Нагадаємо, що в серпні 2019 року, приблизно через два місяці після виходу картини "Людина-павук: Вдалині від дому", повідомлялося, що переговори між головою кіностудії Sony Томом Ротманом та Файгі про третю частину зірвалися. У той час, здавалося, що конфлікт щодо розподілу доходів від прокату та продажу сувенірної продукції не дозволить продовжити співпрацю. Але в результаті Sony погодилася на всі умови партнерів.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах