Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Скарлетт Йоханссон підтвердила участь у проектах Marvel

Скарлетт Йоханссон підтвердила участь у проектах Marvel

multikino.com, 15.12.2021 23:55, (прочит: 735 раз, коментовано: 0 раз)

Виконавиця ролі Чорної Вдови в екранізаціях коміксів Marvel Скарлетт Йоханссон підтвердила свій намір продовжити співпрацю зі студією, не уточнивши, про які саме спільні проекти може йтися.



"Що стосується Marvel, то це все одно що працювати з сім'єю. У Marvel одна з найкращих інтелектуальних власностей в історії, і ви дійсно можете реалізувати тут свої найсміливіші мрії, тут нічого ніколи не втрачає уваги, і у вас є можливість генерувати будь-які ідеї і стежити за тим, що з цього вийде врешті-решт Це схоже на творчу майстерню, яка у свою чергу схожа на мрію. провела у цьому світі 10 років", - розповіла актриса.



Новина про повернення Йоханссон у лоно компанії була вперше оприлюднена президентом Marvel Studios Кевіном Файгі, який зазначив, що співпраця з актрисою була "запам'ятною і корисною". Цьому передував конфлікт актриси з материнською компанією Disney, яку вона звинуватила у прагненні порушити умови її контракту через рішення випустити фільм "Чорна Вдова" одночасно у прокат та стрімінг. Сторони залагодили протиріччя.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах