Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Warner Bros. протестувала дві різні версії

Warner Bros. протестувала дві різні версії "Бетмена"

multikino.com, 15.12.2021 10:45, (прочит: 742 раз, коментовано: 0 раз)

Кіностудія Warner Bros. підготувала дві різні версії екранізації коміксів DC "Бетмен". Джерела в студії стверджують, що йдеться про варіанти, у яких присутній чи відсутній "певний персонаж". Нібито фінальні тестові перегляди вже були проведені минулого тижня, і тепер керівництво студії має ухвалити остаточне рішення.



Висловлюються припущення, що предметом дискусій став герой, якого зіграв актор Баррі Кеоган. Раніше передбачалося, що він виконуватиме роль офіцера Стенлі Меркела, маловідомого поліцейського з Готем-Сіті, який з'явився в анімаційному фільмі "Бетмен: Рік перший".



З того часу ходили чутки про те, що інформація про кастинг могла бути відволікаючим маневром, а насправді Кеоган може зіграти якусь версію Джокера. Хоча в цьому новому звіті визнається існування цього слуху, він не підтверджує та не спростовує його, але в будь-якому разі це, безсумнівно, додасть спекуляцій серед шанувальників фільму.



Нагадаємо, що постановником "Бетмена" виступив Метт Рівз. Робота над фільмом ускладнювалася численними затримками, зокрема пов'язаними з коронавірусом. Головну роль виконав британський актор Роберт Паттінсон. Реліз заплановано на березень 2022 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах