Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Критики розгромили продовження

Критики розгромили продовження "Сексу у великому місті"

multikino.com, 15.12.2021 09:42, (прочит: 839 раз, коментовано: 0 раз)

Західні кінокритики розгромили перший сезон серіалу під назвою "І просто так", що став продовженням популярного в минулому шоу "Секс у великому місті". На момент публікації цієї замітки його рейтинг у системі Rotten Tomatoes становив лише 56 відсотків, тобто був визнаний "гнилим".



"Якщо культовий образ "Сексу у великому місті" - це його головний квартет, що широко крокує по тротуару Манхеттена, то цей серіал - нагадує біг навшпиньки: боязкий, не активний, який боїться когось образити", - зазначила Іку Канг з Washington Post .



"Було так багато інклюзивності як прагнення актуальності, які змушують з сумом згадати, наскільки смішною і ризикованою могла б стати Саманта", - вважає Керол Міглі з Times.



"Я приймаю спробу серіалу подумати про трьох жінок віком близько 50 років, які прагнуть визначити, як їхнє життя болісно змінилося або болісно залишалося незмінним з віком", - написала Робін Бар з видання The Hollywood Reporter.



"Звичайно, ми дізнаємося цих персонажів, але тут не просто когось не вистачає за їхнім столом. Бракує енергетики", - вважає Деніел Д`Аддаріо з Variety.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах