Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Від заходу сонця" зіграє Зорро

multikino.com, 15.12.2021 02:40, (прочит: 691 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка серіалу "Від заходу сонця до світанку" Вілмер Вальдеррама та підрозділ компанії Disney, Disney Branded Television, розробляють телесеріал за мотивами вестерну "Зорро". Вальдеррама виступить виконавчим продюсером, а також зіграє головну роль - дона Дієго де ла Вега та його альтер-его, титулованого вершника в масці.



Проектом керує колишній президент Disney Branded Entertainment та головний креативний директор Гері Марш, який займається розробкою телевізійного контенту для Disney+, Disney Channel та інших майданчиків студії.



"Ми переосмислюємо цей класичний серіал Disney як захоплюючу історичну п'єсу, дія якої відбувається в Пуебло-де-лос-Анхелес, але розказану в сучасному ключі. Герої наших днів та їхні стосунки будуть протиставлені екшену, драмі, напрузі та гумору оригінального, культового" Зорро ", - йдеться у заяві Disney Branded Television. - Уілмер поділяє наше прагнення передати цікаву та багату різноманітність людського досвіду, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість представити культурно значущу та цікаву історію, яка знайде відгук у нового покоління глядачів".



"У дитинстві Зорро був єдиним персонажем, який давав мені, латиноамериканцю, відчути, що я можу бути героєм. Як доросла людина і оповідача, я несу відповідальність за історії, які я допомагаю втілювати в життя, - прокоментував новину Вальдеррама. - Співпрацювати з Гері. і Disney, щоб повернути Зорро в сім'ю через 60 років і стати частиною спадщини, щоб інші діти знали, що вони теж можуть бути героями власних історій, це мрія, що стала реальністю».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах