Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джордж Клуні відмовився від гонорару в 35 мільйонів доларів за день

Джордж Клуні відмовився від гонорару в 35 мільйонів доларів за день

multikino.com, 09.12.2021 01:50, (прочит: 1123 раз, коментовано: 0 раз)

Оскароносний актор та продюсер Джордж Клуні одного разу відмовився від 35 мільйонів доларів за день роботи. Таке визнання зробив він сам у розмові з кореспондентами британського видання The Guardian напередодні виходу в країні нового проекту "Ніжний бар".



“Мені запропонували 35 мільйонів доларів за один день роботи в рекламі авіакомпанії, але я поговорив про це з Амаль (дружина Клуні, адвокат з прав людини, з якою актор одружився в 2014 році), і ми вирішили, що цього не варто. Авіакомпанія була пов'язана з країною, яка, хоч і є союзником, часом викликає сумніви, і тому я подумав: "Ну якщо це забере у мене хоч хвилину сну, це того не варто", - прокоментував він.



Зазначимо, що основні заробітки Джорджа Клуні вже давно не в галузі кінематографу. У нього є великі рекламні контракти, що діють. Його робота з Nespresso принесла йому 40 мільйонів доларів, а компанія з виробництва текіли Casamigos, співвласником якої він був, була продана чотири роки тому за суму в один мільярд доларів.



Фільм "Ніжний бар", який розповідає історію хлопчика, який шукає свого батька у питному закладі дядька, вийде наприкінці 2021 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах