Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Від

Від "Людини-Павука 3" чекають старту в 200 мільйонів доларів

multikino.com, 09.12.2021 01:47, (прочит: 763 раз, коментовано: 0 раз)

Прогнози зі стартових зборів фантастичного фільму "Людина-павук 3: немає шляху додому" значно покращено. Очікується, що у свої прем'єрні вихідні у Північній Америці екранізація коміксів Marvel може зібрати 200 мільйонів доларів.



Якщо цей сценарій буде реалізований, то третина популярної серії встановить не лише рекорд періоду пандемії, а й продемонструє один із найкращих результатів взагалі. Як аргумент наводиться величезний попит на квитки, якого не фіксувалося з моменту виходу фільмів із серії "Зоряні війни" або "Месники".



Активність обговорень у соціальних мережах також не йде в жодне порівняння з кінопроектами, випущеними за останні два роки. Так, у Twitter за кількістю згадок третя "Людина-павук" поступалася лише іншою екранізацією коміксів Marvel - "Месники 4: Фінал".



Раніше повідомлялося, що у США на прес-показах демонструватиметься версія фільму, в якій відсутні кілька ключових сцен, щоб уникнути можливих спойлерів. Повний варіант картини представлять глядачам на офіційній прем'єрі.



У Росії покази "Людини-павука 3" розпочнуться 15 грудня 2021 року. На батьківщині фільм вийде трохи згодом.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах