Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix готує сиквел

Netflix готує сиквел "Паперового дому"

multikino.com, 02.12.2021 04:13, (прочит: 937 раз, коментовано: 0 раз)

Незважаючи на те, що популярний іспанський драматичний серіал "Паперовий дім" близький до свого завершення, Netflix не поспішає прощатися зі всесвітом пограбувань та його героями. Стрімінг замовив виробництво спін-оффа, в центрі якого виявиться персонаж Берлін, інакше відомий як Андрес де Фонойоса, роль якого в оригінальному шоу грає Педро Алонсо.



Netflix не розкриває подробиць сюжету спін-офу, який отримав назву "Берлін", який планує випустити у 2023 році. Новина була оголошена напередодні завершення трансляції "Паперового дому", останні п'ять епізодів якого вийдуть 3 грудня 2021 року.



Серіал був створений Алексом Піною та розповідає історію пограбувань від імені одного з членів злочинної групи - Токіо, роль якої виконує Урсула Корберо. Андрес де Фонойоса, він Берлін, є професійним злочинцем, оголошеним у міжнародний розшук після скоєних ним гучних пограбувань. Він допомагає своєму старшому братові, Серхіо Маркіне, відомому як Професор (Альваро Морте), організувати зухвале пограбування Королівського монетного двору Іспанії. Берлін страждає на невиліковне захворювання. Наприкінці другого сезону його було вбито у перестрілці з поліцією.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах