Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Disney витратить 33 мільярди на виробництво нового контенту

Disney витратить 33 мільярди на виробництво нового контенту

multikino.com, 29.11.2021 18:58, (прочит: 886 раз, коментовано: 0 раз)

Компанія Disney оголосила про суттєве збільшення інвестицій у контент у новому фінансовому році. Згідно з річним звітом, який було подано до комісії з цінних паперів, Disney планує витратити близько 33 мільярдів доларів протягом наступного року, включаючи проекти для стримінгу, кінофільми та спортивні програми.



Це на вісім мільярдів доларів більше, ніж 2021 року, коли компанія заявила, що витратила на контент близько 25 мільярдів доларів.



"Збільшення витрат на 8 мільярдів доларів зумовлене ініціативами щодо розширення потокового мовлення на платформах Disney+, Hulu та ESPN+, а не лише виробництвом телевізійних чи кінематографічних продуктів компанії", - йдеться у документі.



Для порівняння, генеральний директор Discovery Девід Заслав говорив, що коли його компанія об'єднається з WarnerMedia, вони планують витратити 20 мільярдів доларів на контент у перший рік, у той час як Netflix витрачає майже 14 мільярдів доларів на контент цього року. Таким чином, Disney має намір збільшити відрив від своїх найближчих конкурентів.



Disney також уточнила скільки фільмів та телешоу вона планує випустити у 2022 році. Підрозділ Disney`s Studios має намір представити глядачам близько 50 найменувань для театрального показу та на своїх стрімінгових платформах, а також замовити 60 серій без сценарію, 30 комедійних серіалів, 25 драматичних серіалів, 15 документальних серіалів, 10 анімаційних серіалів.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах