Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Paramount зніме сіквел фільму про гігантського червоного собаку

Paramount зніме сіквел фільму про гігантського червоного собаку

multikino.com, 24.11.2021 19:34, (прочит: 693 раз, коментовано: 0 раз)

Кіностудія Paramount розпочала розробку продовження сімейної комедії "Великий червоний пес Кліффорд". Випущений одночасно у кінотеатрах та у стримінгу 10 листопада, щоб залучити дитячу аудиторію, яка не відвідує школу в День ветеранів, "Кліффорд" заробив у вихідні дні загалом 22 мільйони доларів і збільшив свою касу до 34,6 мільйона доларів до понеділка.



Також Paramount прозвітувала про високий рівень попиту на фільм у потоковому сервісі. Стверджувалося, що "Кліффорд" став найпопулярнішим оригінальним фільмом, представленим Paramount+ на сьогоднішній день. Керівництво студії пояснювало своє рішення про гібридний реліз прагнення зробити фільм доступним для сімей, які не готові повертатися в кінотеатри, оскільки влада США тільки недавно схвалила використання вакцин проти COVID-19 для дітей віком від 5-11 років.



Нагадаємо, що спочатку планувалося випустити фільм у середині вересня 2021 року, але згодом реліз був перенесений на листопад одночасним стартом на Paramount+. За сюжетом, дівчинка, яка проживає зі своєю незаміжньою матір'ю в маленькій нью-йоркській квартирі, отримує в подарунок щеня, яке одного разу перетворюється на триметрового червоного пса.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах