Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Названо місце зйомок другого сезону

Названо місце зйомок другого сезону "Володаря кілець"

multikino.com, 24.11.2021 19:20, (прочит: 695 раз, коментовано: 0 раз)

Визначено локацію зйомок другого сезону серіалу "Володар кілець", який знову опинився в центрі уваги всіх профільних засобів масової інформації після того, як компанія Amazon прийняла рішення відмовитися від подальшої співпраці з новозеландською кіноіндустрією.



Джерела, близькі до виробництва, стверджують, що кіностудії Bray та аеродром Бовінгдон стануть першими майданчиками, які використовуються для продовження зйомок високобюджетної екранізації. Очікується, що роботи мають розпочатися у другому кварталі 2022 року.



Зазначимо, що переїзд до Великобританії знаменує собою перший випадок, коли якийсь із сучасних проектів, присвячених подіям у Середзем'ї, буде реалізований за межами Нової Зеландії.



Кіностудії Bray з її павільйонами площею понад 183 000 квадратних футів вже ставали місцем створення низки популярних голлівудських фільмів, у тому числі "Мамма MIA!" та "Рокетмен". А аеродром Бовінгдон, розташований на північний захід від Лондона в Хартфордширі, використовувався для зйомок окремих епізодів таких кінострічок, як Ліга справедливості, Форсаж 6 та інших.



Раніше цього року Amazon підтвердила, що 1-й сезон дебютує у всьому світі у стрімінгу 2 вересня 2022 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах