Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Ганнібала" приєдналася до відродженого "Закону та порядку"

multikino.com, 24.11.2021 19:07, (прочит: 638 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка серіалу "Ганнібал" Х'ю Денсі отримав роль у 21-му сезоні відродженого каналом NBC драматичного серіалу "Закон та порядок". Актор зіграє помічника окружного прокурора. Також стало відомо, що колишній учасник оригінального шоу, створеного Діком Вульфом, Ентоні Андерсон повернеться у новому сезоні у ролі детектива Кевіна Бернарда.



Андерсон став першим актором з основного складу шоу, який приєднався до відродженого поліцейського процедуралу, в якому, як очікується, візьмуть участь інші колишні зірки оригінальної драми. Джерела видання The Hollywood Reporter зазначають, що Андерсон підписав із NBC контракт на рік. На момент написання нотатки неясно, хто ще з титульних акторів повернеться в образі своїх персонажів. У "Законі та порядку", що транслювався з 1990 по 2010 рік, брали участь такі відомі актори, як Стівен Хілл, Джеррі Орбак, С. Епата Меркерсон, Сем Уотерстон та Джессі Л. Мартін.



Участь Андерсона в серіалі була регулярною, і він виконував роль детектива Кевіна Бернарда у трьох останніх сезонах шоу. Що стосується Денсі, то роль у серіалі поверне його на NBC, де він грав одну з провідних ролей у психологічному трилері "Ганнібал".



Крім Андерсона та Денсі на одну з ролей у новому сезоні затверджено Джеффрі Донован. Передбачається, що прем'єра серіалу відбудеться 24 лютого 2022 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах