Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

На Квентіна Тарантіно подали до суду через

На Квентіна Тарантіно подали до суду через "Кримінальне чтиво"

multikino.com, 23.11.2021 00:25, (прочит: 641 раз, коментовано: 0 раз)

Знаменитий голлівудський режисер Квентін Тарантіно названий відповідачем у позові, який подала до суду продюсерська компанія Miramax через його плани створення токенів, пов'язаних з його культовим фільмом "Кримінальне чтиво".



Miramax звинувачує Тарантіно у порушенні авторських прав, а також умов контракту, стверджуючи, що режисер намагається "в односторонньому порядку отримати вигоду з прав Miramax на "Кримінальне чтиво". Студія раніше надіслала постановнику листа з вимогою відмовитися від його планів.



"Miramax буде захищати всі свої права щодо своєї бібліотеки і не дозволить представникам Квентіна обманювати інших, вважаючи, що вони мають право укладати будь-які угоди з порушенням умов угод, які вони підписали", - йдеться у заяві представників позивача.



У судових документах зазначається, що юридична команда Тарантіно сподівається здобути перемогу через пункт про так звані "зарезервовані права" у контракті, який він спочатку уклав зі студією, але Miramax переконана, що ці права обмежені саундтреком до фільму, публікацією музики, виступами перед публікою, друкованими публікаціями, коміксами, театральними та телевізійними сіквелами та правами на спін-офф.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах