Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

На зйомках

На зйомках "Нестримних 4" поранено двох членів команди

multikino.com, 17.11.2021 17:03, (прочит: 1084 раз, коментовано: 0 раз)

Два члени знімальної групи отримали поранення під час зйомок бойовика Сільвестра Сталлоне "Нестримні 4", які наразі проходять у Греції. За словами продюсера студії Millennium, одна травма була пов'язана із падінням художника-декоратора з висоти під час підготовки до виробництва. Він був доставлений до лікарні для надання медичної допомоги і вже йде на виправлення. Друга травма сталася зовсім недавно, коли каскадер, що знаходився за кермом автомобіля, що повільно рухається, здаючи назад, проїхав по нозі асистента оператора. За запевненнями продюсера, асистент вже почувається нормально, а "виробництво "Нестримних 4" вживає всіх запобіжних заходів для забезпечення безпеки всієї команди".



Зйомки бойовика, якими керує Скотт Во, відбуваються на Салоніках, північна Греція. До Сталлоне в четвертій частині приєдналися Меган Фокс, Джейсон Стетхем, Дольф Лундгрен, Енді Гарсіа, Іко Уайс, Фіфті Сент, Тоні Джа та Ренді Кутюр.



Інциденти різного ступеня важкості вже траплялися під час виробництва фільмів популярної франшизи. У 2011 році каскадер загинув, а ще один був поранений під час зйомок у Болгарії. Багато акторів-ветеранів, які зіграли головні ролі у фільмах серії, описували свої власні травми, деякі з яких, ймовірно, можна віднести до віку. Нагадаємо, що тиждень тому під час зйомок четвертого фільму постраждали два оператори та дублер Стетхема.



Прем'єра "Нестримних 4" відбудеться 2022 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах