Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сильвестр Сталлоне повернувся до

Сильвестр Сталлоне повернувся до "Вартових Галактики 3"

multikino.com, 16.11.2021 19:21, (прочит: 1029 раз, коментовано: 0 раз)

Сильвестр Сталлоне знову зіграє одного з лідерів Спустошників у фільмі "Вартові Галактики. Частина 3". Цю інформацію підтвердив сам актор, опублікувавши короткий відеоролик, який зняв його на знімальному майданчику триквела.



"Для тих, хто цікавиться тим, що відбувається за лаштунками кіновиробництва. Ось лише дуже мала його частина. Дублювання осіб”, - розповів Сталлоне, продемонструвавши одночасно високотехнологічний знімальний комплекс, спроектований, "щоб відобразити кожен вираз обличчя, який у вас може бути" з можливістю подальшого використання у фільмі "якщо вас немає поруч". За словами актора, "кінематограф тепер – це наука".



Нагадаємо, що в пості в Instagram, опублікованому раніше цього тижня, режисер Джеймс Ганн поділився своєю власною фотографією першого дня зйомок в оточенні знайомих шанувальникам "Вартових Галактики" учасників, серед яких опинилися Дейв Батіста, Пом Клементьєфф, Шон Ганн, Кріс Претт, Карен Гіллан та Зої Солдана.



Фільм "Вартові Галактики. Частина 3" буде представлений глядачам у травні 2023 року. Затримки у виробництві пов'язані з пандемією коронавірусу.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах