Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Троє людей отримали поранення на зйомках

Троє людей отримали поранення на зйомках "Нестримних 4"

, 11.11.2021 02:10, (прочит: 1171 раз, коментовано: 0 раз)

Троє учасників знімальної групи бойовика "Нестримні 4" отримали поранення, один із постраждалих перебуває у критичному стані. Такі відомості має грецький телеканал Mega, який висвітлював зйомки картини, що проходили в Салоніках.



Стверджується, що найбільш драматичний інцидент стався у Василику, коли один із кінооператорів упав з катера, який використовувався для зйомок, та отримав серйозні травми. Медики продовжують боротися за його життя, але продюсери про всяк випадок викликали вже членів його родини.



Ще один оператор постраждав під час зйомок епізоду, в якому було задіяно автомобілі. Третім травмованим виявився персональний дублер виконавця однієї з головних ролей Джейсона Стетхема. Незважаючи на всі ці обставини, творці картини вирішили не припиняти роботу.



Нагадаємо, що четверту частину популярного бойовика буде представлено глядачам у 2022 році. Точна дата релізу поки що не анонсувалася. Раніше Сільвестр Сталлоне, який виступає також як продюсер проекту, пообіцяв, що цей епізод стане для нього фінальним, проте франшиза зможе розвиватися за участю інших акторів.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах