Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Роберт Дауні мол. дозволив дітям побити його палицями

Роберт Дауні мол. дозволив дітям побити його палицями

multikino.com, 08.11.2021 22:44, (прочит: 938 раз, коментовано: 0 раз)

Виконавець ролі Тоні Старка у кіноселені Marvel та один із найвищих оплачуваних акторів сучасного кінематографу Роберт Дауні мл. влаштував своїй дочці та її друзям сюрприз у день народження. Він вбрався як піньята і дозволив групі дітей побити його ціпками.



"На 7-й день народження моєї дорогої дочки АВРІ я дав дітям те, чого вони завжди хотіли. І це явно є насильством з боку натовпу", - говорив коментар актора під відеороликом, який зняв процедуру цієї страти.



Зазначимо, що раніше цього року в Лос-Анджелесі було помічено рекламний щит, на якому містився заклик до студії Marvel повернути Тоні Старка у виконанні Дауні мл. Однак малоймовірно, що зірка повернеться до MCU.



"Грати в Тоні/Залізної людини було нелегко, роль вимагала глибокого занурення. Це був неймовірний 10-річний забіг, який приніс мені творче задоволення. Я зробив усе, що міг, з цим персонажем і тепер можу зайнятися чимось іншим. У середньому У віці ви починаєте озиратися назад і розумієте, що все це частина подорожі, і все закінчується. Мені пощастило, і я нескінченно вдячний за те, що опинився там, де опинився", - говорив він в одному з інтерв'ю.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах