Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дональд Трамп не виключив причастність Алека Болдуіна до Гібелі кінооператора

Дональд Трамп не виключив причастність Алека Болдуіна до Гібелі кінооператора

multikino.com, 08.11.2021 09:50, (прочит: 1002 раз, коментовано: 0 раз)

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп вважає, що популярний голлівудський актор Алек Болдуїн міг і сам зарядити бойовим патроном револьвер, з якого було вбито українського кінооператора Галіну Хатчинс, яка знімала вестерн "Раст".



"Він проблемний хлопець. З ним щось не так. Я спостерігав за ним протягом багатьох років. Він вплутується в бійки з журналістами. Він птах-зозуля. Він псих. І зазвичай, коли є хтось подібний до нього, то, на мою думку, він має до цього якесь відношення", - прокоментував Трамп у радіопередачі Кріса Стігалла.



За словами колишнього верховного головнокомандувача США, якби йому дали пістолет, він би спочатку вистрілив у повітря.



"Це дивно. Як можна було взяти пістолет, направити його на оператора та натиснути на курок, і ось вона мертва?”, - додав він.



Нагадаємо, що Дональд Трамп має привід недолюблювати Алека Болдуїна. Останній довгий час був противником його президентства і пародіював голову Білого Дому в телепередачах.



Галина Хатчинс зазнала смертельного поранення під час репетиції однієї зі сцен. Думаючи, що пістолет заряджений неодруженими, Болдуїн зробив постріл, і куля вразила оператора в груди. Поранення також отримав постановник картини. Слідство продовжується.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах