Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Рембо" та "Нестримні" стануть серіалами

multikino.com, 08.11.2021 04:44, (прочит: 1106 раз, коментовано: 0 раз)

Деякі з популярних франшиз у жанрі "екшен" продовжать розвиватися на домашніх та мобільних екранах. Кіностудія Millennium Media, яка стоїть за такими проектами, як "Нестримні" та "Рембо", планує у найближчому майбутньому експансію у світ телебачення.



"Наша увага завжди була зосереджена на повнометражному кіно, але ми маємо цілу низку телевізійних проектів, які ми розробляємо. Ми хочемо розвивати нашу інтелектуальну власність і створити телевізійні відгалуження "Падіння Олімпу", "Рембо", "Нестримних", думаємо, що зробити з "Хеллбоєм" і так далі. Отже, можливостей багато", - прокоментував президент компанії Джеффрі Грінштейн. За його словами, зйомки окремих проектів можуть розпочатися вже наступного року.



Зазначимо, що "Нестримні 4" на момент написання цієї нотатки знаходилися у виробництві, і Сільвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем і Дольф Лундгрен були готові повернутися до своїх ролей.



"Це справді був кошмар з погляду планування. Тому що у кожного є інші зобов'язання та сімейні справи, які потрібно було враховувати, і у нас є зірка музичного бізнесу, у якої заплановані свої заходи, та Меган Фокс. Тож ми мали планувати кожну дрібницю для кожного учасника, щоб це спрацювало. Але ми зробили це. І це того вартувало", - додав він.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах