Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Касові збори

Касові збори "Дюни" обрушилися у Китаї

multikino.com, 03.11.2021 09:26, (прочит: 1183 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм "Дюна", знятий за мотивами однойменного твору письменника-фантаста Френка Герберта, не виправдав сподівань творців на китайський прокат. Як свідчить статистика, у свої другі вихідні на цьому ринку він зібрав лише п'ять мільйонів доларів.



Таким чином, падіння порівняно з прем'єрним вікендом склало катастрофічні для такого проекту 76 відсотків. В активі "Дюни" тепер 32 мільйони доларів, і місцева агенція Maoyan передбачає йому фінальний результат у межах 38 мільйонів доларів.



А лідером китайського прокату минулих вихідних став ювілейний епізод "бондіани" під назвою "Не час помирати". Він стартував із результатом 28,2 мільйона доларів, ставши першим за минулий місяць голлівудським кінопроектом, якому вдалося відтіснити патріотичний блокбастер "Битва при Чосинському водосховищі", який раніше вже став найуспішнішим фільмом 2021 року у світовому прокаті.



Прогнози щодо сукупних зборів "Не час помирати" обіцяють стрічці близько 70 мільйонів доларів. Якщо цей сценарій буде реалізовано, він фінішує краще, ніж " Скайфолл " , але не вдасться повторити досягнення " Спектру " .



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах