Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

В

В "Бетвумен" зявиться Отруйний Плющ

multikino.com, 01.09.2021 02:36, (прочит: 1638 раз, коментовано: 0 раз)

У третьому сезоні серіалу "Бетвумен" очікується поява знаменитої суперзлодейкі коміксів DC. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Бріджет Ріган зіграє Памелу Айслі, відому також як Отруйний Плющ.



У серіалі каналу The CW класична лиходійка описується як колишня випускниця Університету Готема, яка стала "пристрасним, блискучим вченим, які прагнуть змінити світ на краще". Але її плани змінилися, коли колега поставив над нею експерименти, ввівши різні рослинні токсини, які перетворили її в сумнозвісну злодійку коміксів про Бетмена: Отруйний Плющ. Володіючи величезною силою, струмує по венах, Памела використовує її, щоб робити те, що вважає правильним ... навіть якщо Бетмен і ті, хто був їй близький, не погоджувалися з її небезпечними методами. Бетвумен і її команді доведеться сутичка з Отрутним Плющем, яка стала сильнішою в два рази.



Ріган не вперше знімається в супергеройському проект - актриса грала російську шпигунку Дотті Андервуд в міні-серіалі "Агент Картер". З недавніх робіт актриса на телебаченні - "Втрачений рай".



"Бетвумен" повертається 13 жовтня 2021 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах