Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Війна майбутнього" очолила рейтинг Nielsen

multikino.com, 12.08.2021 01:16, (прочит: 3314 раз, коментовано: 0 раз)

Фантастичний бойовик студій Amazon Studios і Skydance "Війна майбутнього" утримує лідерство за переглядами в другий тиждень демонстрації на сервісі Amazon Prime Video. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.



Згідно з даними Nielsen, науково-фантастичний епос з Крісом Преттом в головній ролі дивилися протягом 1,1 мільйона хвилин з 5 по 11 липня 2021 року.



В цілому "Війна майбутнього" стала третім з найбільшою кількістю переглядів передплатниками відео за запитом за тиждень після серіалів стрімінга Netflix "Маніфест" і "Віргіни Рівер".



У чарті повнометражних фільмів "Чорна Вдова" студій Disney і Marvel, перегляд якої для передплатників Disney + коштує 30 доларів, посіла третє місце з 541 мільйоном хвилин перегляду. Сольний фільм про популярну супергероїні коміксів дебютував в кінотеатрах і на Disney + Premier Access 9 липня, тому рейтинги потокової передачі Nielsen охоплюють тільки частина повного тижня трансляції фільму.



Мультфільм "Лука" виробництва Pixar і Disney, випущений відразу платформі Disney +, продовжує утримувати друге місце в стрімінгових рейтингах з 809 мільйонами хвилин переглядів. Відзначимо, що "Війна майбутнього" і "Лука" доступні для передплатників без додаткової оплати на відповідних стрімінга.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах