Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Загін самогубців 2" стартував гірше всіх прогнозів

multikino.com, 12.08.2021 00:46, (прочит: 2878 раз, коментовано: 0 раз)

Екранізація коміксів DC "Загін самогубців 2: Місія Навиліт" стартувала гірше, ніж обіцяли їй найпесимістичніші прогнози. Її збори за перші вихідні в домашньому прокаті склали всього 26,5 мільйона доларів. І це був найгірший старт в історії кіновсесвіту.



За межами Північної Америки фільму також заробив менше, ніж очікувалося - 35 мільйонів доларів. З урахуванням всіх попередніх зборів світова каса картини досягла 72 мільйонів доларів.



В якості причини настільки провального результату називається в першу чергу стратегія релізу, яка передбачала одночасний випуск в стрімінга HBO Max без додаткової плати, а також зростання числа заражень новим штамом коронавируса, який змусив багатьох потенційних глядачів залишитися вдома. Однак варто зазначити, що останнє не завадило значно більшій кількості американців відвідати прем'єрні сеанси інший екранізації коміксів - "Чорна Вдова", яка тільки в американських кінотеатрах зібрала в перший уїк-енд 80 мільйонів доларів.



Також можливою причиною відсутності належного інтересу до проекту за мотивами коміксів DC виявилася загальна слабкість бренду, якій не допомогли навіть дуже високі рейтинги професійних кінокритиків.



Що стосується переглядів на HBO Max, то "Загін самогубців 2" також не зміг показати скільки-небудь вражаючих досягнень, поступившись за кількістю переглядів навіть екранізації відеогри "Мортал Комбат".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах