Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix замовив виробництво шпигунського серіалу з Арнольдом Шварценеггером

Netflix замовив виробництво шпигунського серіалу з Арнольдом Шварценеггером

multikino.com, 20.05.2021 23:54, (прочит: 1375 раз, коментовано: 0 раз)

Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво восьми епізодів ще не отримав назви шоу, в якому головні ролі виконають Арнольд Шварценеггер і Моніка Барбаро. Проект, над створенням якого працює Нік Сантора ( "Найнебезпечніша гра"), описується як шпигунський пригодницький серіал. Виробництвом займеться студія Skydance TV. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.



"Шанувальники з усього світу роками просили мене про подібний дикому атракціоні, і тепер вони нарешті отримають його завдяки нашим чудовим партнерам з Skydance і Netflix", - прокоментував новину Шварценеггер. - Я дуже радий почати роботу над серіалом разом з Ніком, Монікою і всією командою ".



Netflix придбав права на серіал в листопаді 2020 року, обійшовши конкурентів, і приступив до розробки сценарію.



Шварценеггер і Барбаро ( "Топ Ган: Меверік") зіграють батька і дочка, які в таємниці один від одного працюють на ЦРУ. Вони розуміють, що їхні стосунки побудовані на брехні, і що насправді, вони зовсім не знають один одного. Вимушені об'єднатися, вони вирішують свої сімейні проблеми, а фоном для цього служить шпигунство, екшен і гумор. Сантора також виступить шоураннер і виконавчим продюсером.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах