Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Режисер

Режисер "Ігри престолів" зніме фантастичний серіал для HBO

multikino.com, 20.05.2021 01:07, (прочит: 1403 раз, коментовано: 0 раз)

У Нью-Йорку почалося виробництво драматичного серіалу "Дружина мандрівника в часі", заснованого на відомому однойменному романі Одрі Ніффенеггер. Як повідомляє видання ComingSoon, лауреат премії "Еммі" Девід Наттер ( "Гра престолів") зніме перший, що складається з шести серій сезон, а також візьме на себе обов'язки виконавчого продюсера.



У серіалі за сценарієм Стівена Моффата ( "Доктор Хто") ролі подружжя, чий щасливий шлюб затьмарює лише здатність чоловіка подорожувати в часі, виконують Роуз Леслі ( "Гра престолів") і Тео Джеймс ( "Дивергент"). Також в серіалі в головних ролях знімаються десмін Боргес ( "Ти гірший") і Наташа Лопес.



"Стівен Моффат - ідеально підходить на роль сценариста, який зможе адаптувати улюблену багатьма книгу про своєрідну історію кохання. Ми також дуже раді, що Девід Наттер повернеться на HBO і буде режисером всіх епізодів сезону", - йдеться в офіційній заяві HBO.



"Це історія про втрату, але вона не про трагедію. Це історія про мандрівника в часі, але це не наукова фантастика. Незважаючи на те, що відносини Клер і Генрі переплутані в часі, це історія про великий і звичайної любові - і не обов'язково в такому порядку. для мене це проект мрії. Я завжди любив цей незвичайний зворушливий роман Одрі Ніффенеггер, і він надихав мене багато разів, так що адаптувати його для телебачення - мрія всього мого життя. А робота з Девідом Наттера - радість і честь ", - прокоментував новину Моффат.



Нагадаємо, що в 2009 році в прокат вийшов повнометражний фільм "Дружина мандрівника в часі" за участю Рейчел МакАдамс і Еріка Бана.



Серіал вийде на сервісі HBO Max.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах