Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix зніме спін-офф серіалу

Netflix зніме спін-офф серіалу "Бріджертон"

multikino.com, 19.05.2021 01:35, (прочит: 1577 раз, коментовано: 0 раз)

Потоковий сервіс Netflix продовжить розширювати межі світу, в якому живуть персонажі популярного серіалу "Бріджертон". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Netflix замовив виробництво спін-офф, який розповість історію походження Королеви Шарлотти (Голда Рошевель). Сценарій до ще не отримав назви серіалу з обмеженим числом епізодів напише Шонда Раймс.



"Багато глядачів не знали історію королеви Шарлотти до того, як" Бріджертон "представили її світу, і ми раді, що новий серіал розширить її. Шонда і її команда продумано розвивають всесвіт" Бріджертон ", дотримуючись звичної якості і стилю, що, безсумнівно, порадує шанувальників шоу. Займаючись плануванням і підготовкою до всіх майбутнім сезонах зараз, ми сподіваємося зберегти темп, який дозволить навіть самим ненаситним глядачам залишатися задоволеними ", - йдеться в офіційній заяві Netflix.



Крім розповіді про життя молодої Королеви Шарлотти, в майбутньому спін-офф будуть представлені історії молодих леді Вайолет Бріджертон (Рут Геммелл) і леді Денбері (Аджоа Андох).



Нагадаємо, що на момент написання замітки в провадженні знаходиться другий сезон "Бріджертон", заснований на другому романі циклу Джулії Куїнн "Віконт, який любив мене", що розповідає про зайняте пошуками любові лорда Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі). У квітні 2021 року Netflix продовжив драматичний серіал відразу на два сезони - третій і четвертий.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах