Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Серіали Marvel домінували на премії MTV Movie & TV Awards

Серіали Marvel домінували на премії MTV Movie & TV Awards

multikino.com, 18.05.2021 17:32, (прочит: 1313 раз, коментовано: 0 раз)

Серіал студії Marvel "Ванда / Віжн", який продовжує історію популярних персонажів з повнометражною кіновсесвіту, став лідером за кількістю премій MTV Movie & TV Awards, церемонія вручень якої відбулася в США 16 травня 2021 року. В цілому проект отримав чотири нагороди, в тому числі в номінації "кращий телевізійне шоу", "кращий актор шоу" (Елізабет Олсен), "кращий лиходій" (Кетрін Хан) і "найкращий поєдинок" (Ванда проти Агати).



У номінації "кращий герой" перемогу здобув Ентоні Макі, який зіграв роль Сокола в серіалі "Сокіл і Зимовий Солдат". "Ви, хлопці, ніколи не дізнаєтеся, скільки крові, поту і сліз було вкладено в це шоу, так що спасибі вам", сказав актор, приймаючи трофей. Маки також розділив зі своїм партнером по серіалу Себестіаном Стеном нагороду в номінації "кращий дует".



Спеціальну "премію покоління" отримала актриса Скарлетт Йоханссон, яка не змогла бути присутньою на церемонії особисто. Вона сказала, що нагорода була в значній мірі присуджена всім тим людям, з якими вона працювала протягом багатьох років над усіма своїми фільмами, подякувавши "сотні творчих людей по всьому світу" і "шанувальникам за те, що вони пливли по цих хвилях з нею і підтримували її кар'єру ". її промова була перервана чоловіком Коліном Йост, який вилив на неї зелену слиз," переплутавши "шоу MTV з церемонією вручення премій Nickelodeon.



Кращим актором повнометражного фільму визнаний Чедвік Боузман.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах