Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Warner Bros. шукає чорношкірого режисера для фільму про Супермена

Warner Bros. шукає чорношкірого режисера для фільму про Супермена

multikino.com, 12.05.2021 00:05, (прочит: 1784 раз, коментовано: 0 раз)

Кіностудії Warner Bos. і DC Films знаходяться в активному пошуку режисера для нової версії фільму про Супермена, в якій вперше на великому екрані буде представлений чорношкірий Людина зі сталі. Як зазначає з посиланням на свої джерела видання The Hollywood Reporter, претендент на режисерське крісло також повинен бути неодмінно чорношкірим.



Серед можливих кандидатів називається Реджина Кінг, творець стрічки "Одна ніч в Майамі", Шака Кінг, який є фаворитом Warner Bros. після номінації на премію Кіноакадемії за фільм "Іуда і чорний месія", Стівен Кейпл мл. зняв спортивну драму "Крід 2" та інші.



Що стосується виконавця головної ролі, то, найімовірніше, це буде маловідомий актор, якими свого часу були і попередні, наприклад, Брендон Рут і Генрі Кавілл. Екранізації з їх участю не досягли того успіху, на який розраховувало керівництво Warner Bros. У першому випадку склали 391 мільйон доларів, у другому - 668 мільйонів. Для порівняння, малобюджетний "Джокер" зумів заробити більше одного мільярда.



Нагадаємо, що раніше стало відомо, що продюсером нової картини про Супермена стане Джей Джей Абрамс.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах