Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Тейлор Шиллінг зіграє порнозірку

Тейлор Шиллінг зіграє порнозірку

multikino.com, 29.04.2021 23:41, (прочит: 1188 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка серіалу "Помаранчевий - хіт сезону" Тейлор Шилінг отримала регулярну роль в серіалі з обмеженою кількістю епізодів сервісу Hulu "Pam & Tommy", який розповість про скандал, пов'язаний з оприлюдненням інтимного відео Памели Андерсон і тодішнього чоловіка актриси, музиканта Томмі Лі. У серіалі також задіяні Лілі Джеймс, Себастіан Стен, Сет Роген і Нік Офферман. Про це повідомляє видання Deadline.



В майбутньому проекті за сценарієм Роберта Д. Сігела ( "Рестелер") Лілі Джеймс і Себастіан Стен грають зоряну пару. Роген отримав роль Ренда, людини, похітевшего касету з їхнього будинку. Офферману дісталася роль імпресаріо, дядечка МІЛТА, що працює в порно-індустрії, який допоміг Ренді поширити запис.



Шилінг сиру Еріку, дружину Ренда і порнозірку, що працює на своїх умовах. Вона володіє гострим інтелектом, який Ренд не може осягнути.



Нагадаємо, скандал вибухнув в 1995 році після того, як в мережу потрапили уривки з касети, яка була викрадена з будинку знаменитостей. На ній Андерсон і Лі займалися сексом.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах