Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Китайський фільм побив рекорд

Китайський фільм побив рекорд "Месників 4"

multikino.com, 16.02.2021 10:15, (прочит: 1239 раз, коментовано: 0 раз)

Китайський комедійний бойовик "Детектив з Чайнатауна 3" встановив новий світовий рекорд в стартових зборах на одному ринку. За відомостями видання Deadline, у результату прем'єрних вихідних він заробив на батьківщині 397 мільйонів доларів, що дозволило йому випередити попереднього рекордсмена - екранізацію коміксів Marvel "Месники 4: Фінал", яка в 2019 році стартувала на батьківщині з результатом 357 мільйонів доларів.



Крім цього, третя частина популярного проекту продемонструвала і кращий старт в національній мережі IMAX. За перший уїк-енд стрічка зібрала 23,5 мільйона доларів. Раніше "Детектив з Чайнатауна 3" встановив рекорд в зборах за перший день на одному ринку.



За найскромнішими підрахунками, комедія може зібрати до запевненням її прокату близько 750 мільйонів доларів. Деякі аналітики прогнозують фінальні збори в межах 900 мільйонів доларів. У будь-якому випадку, це буде найкращий результат за всю історію китайського прокату.



Варто також відзначити, що сукупні касові збори в Китаї за минулі вихідні перевищили 694 мільйони доларів, тобто склали більше третини американського бокс-оффиса за весь минулий рік.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах