Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Студія Marvel знайшла злодійку для

Студія Marvel знайшла злодійку для "Капітана Марвел 2"

multikino.com, 15.02.2021 20:12, (прочит: 860 раз, коментовано: 0 раз)

Кіностудія Marvel затвердила виконавицю ролі головної злочинниці в фантастичному фільмі "Капітан Марвел 2". Як стало відомо виданню Deadline, нею стане Зейв Ештон, знайома глядачам за фільмами "Під покровом ночі" і "Герилья". Про який саме персонажа коміксів йдеться, поки не уточнюється. Представники студії поки не прокоментували цю інформацію.



Раніше було оголошено, що режисером проекту призначена маловідома широкому колу глядачів Ниа ДаКоста, авторка нової версії фільму жахів "Кендімен". Продовження буде засновано на сценарії, який підготує Меган МакДоннелл.



Фільм "Капітан Марвел" був представлений глядачам в березні 2019 року і зібрав в світовому прокаті понад 1,1 мільярда доларів, підтвердивши високий рівень глядацького інтересу до цієї героїні, роль якої виконала володарка премії Американської Кіноакадемії Брі Ларсон. Пізніше вона з'являлася і в командних фільмах, присвячених Месників.



На початку 2021 року Ларсон поінформувала своїх шанувальників про те, що знову приступає до тренувань для участі в зйомках сиквела. Фільм заявлений в прокат на листопад 2022 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах