Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

У новому

У новому "Хижаку" головним героєм стане індіанська жінка

multikino.com, 15.02.2021 16:10, (прочит: 890 раз, коментовано: 0 раз)

Дія нового фільму з серії "Хижак", яким в черговий раз планується запустити знамениту фантастичну франшизу, буде перенесено в минуле, а головними героями стануть корінні американці - команчі. Таким відомостями розпорядженні ресурс Alien vs. Predator Galaxy, що представив короткий зміст картини.



Стверджується, що в центрі сюжету виявиться Кі, жінка-команч, яка йде проти гендерних норм і традицій свого народу, щоб стати воїном. Багато років тому - ще до того, як європейці вторглись на їх землі, - у команчів було чітко структуроване суспільство. Кі дуже близька зі своїм молодшим братом Таабе, якого виховують як майбутнього вождя. Кі завжди була вчителем і джерелом натхнення для Таабе. Кі говорить правду і володіє проникливістю, якою не володіють інші. І вона хоче проявити себе в чоловічому світі команчів. Коли небезпека загрожує їм усім, Кі відправляється доводити, що вона здатна справлятися з погрозами не гірше будь-якого молодого воїна.



Зйомки картини, режисером якої призначений Ден Трактенберг, повинні стартувати в травні і пройдуть переважно на території Канади. Нагадаємо, що в оригіналі 1987 року розповідалося про загін американського спецназу, який стикається із загадковим і смертельно небезпечним істотою в джунглях Центральної Америки.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах