Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Китайське фільму прогнозують абсолютний рекорд

Китайське фільму прогнозують абсолютний рекорд

multikino.com, 15.02.2021 15:08, (прочит: 692 раз, коментовано: 0 раз)

У Китаї, найімовірніше, вже найближчим часом буде зареєстрований вражаючий касовий рекорд. За відомостями видання The Hollywood Reporter, комедія під назвою "Детектив з Чайнатауна 3" стартувала з результатом 150 мільйонів доларів.



Такий результат дозволяє розраховувати на збори в районі 400 мільйонів доларів вже під кінець прем'єрних вихідних. Більш того, динаміка продажів квитків дозволяє картині претендувати на фінальні 900 і більше мільйонів доларів, що стане абсолютним рекордів китайського прокаті.



Друга серія комедії була представлена ​​глядачам в 2018 році. Вона також виявилася дуже успішною в прокаті, зібравши більше 500 мільйонів доларів.



Відзначимо, що китайський кіноринок з кінця 2020 року демонструє впевнене зростання, незважаючи на що продовжують діяти обмеження в зв'язку з пандемією коронавируса COVID-19. За підсумками року він вперше зумів обігнати американський ринок .. Найімовірніше, в 2021 році його домінування лише посилиться, так як в Північній Америці і в Старому Світі глядачі не поспішають повертатися в кінотеатри навіть після розпочатої в більшості західних країн вакцинації.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах