Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зйомки

Зйомки "Фантастичних тварюк 3" знову зупинено

multikino.com, 06.02.2021 08:04, (прочит: 998 раз, коментовано: 0 раз)

Зйомки фільму "Фантастичні тварини і де вони мешкають 3" знову зупинено. За відомостями видання Deadline, це сталося через те, що у неназваного члена знімальної групи діагностований коронавірус.



"Діагноз був підтверджений в результаті обов'язкового і постійного тестування, яке проходять усі співробітники, і в даний час хворий перебуває в ізоляції. Для дотримання запобіжних заходів зйомки припинені, виробництво буде відновлено відповідно до чинних протоколами безпеки", - йдеться в заяві студії Warner Bros . Про який саме учаснику проекту йдеться, не уточнюється.



Нагадаємо, що зйомки проходили в Лондоні. Події першого фільму з серії "Фантастичні тварини і де вони мешкають" проходили в Нью-Йорку в 1927 році, другого - в Парижі, і, як було оголошено раніше, в наступній частині герої повинні опинитися в Південну Америку.



Створення фільму супроводжувалося драматичними перестановками в акторському складі. Через скандали проект покинув Джонні Депп, який повинен був зіграти злого чарівника Грін-де-Вальда. Його місце зайнятий Мадс Міккельсен. Реліз відбудеться влітку 2022 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах